Ons team

Online afspraak maken

Ons team


Lotte

Eigenaresse

Hoi ik zal mij even voorstellen ik ben Lotte Smeets de eigenaresse van Lot’s of Beauty. Sinds Oktober 2017 ben ik met mijn salon gestart in Buchten. Hier heb ik 3 jaar lang met passie gewerkt en mijn salon opgebouwd. Sinds juni 2021 heb ik een grote stap gezet en ben ik gaan huren. Momenteel zit ik gehuurd in het leuke dorpje Obbicht. Hier zit ik samen met een gezellige kapper en kledingwinkel.


Sinds kort heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van de huid (huidverbetering). Dit onderdeel trekt mij heel erg aan. Waarom? Omdat je de mooie resultaten ziet met deze mooie behandelingen/producten.


Verder doe ik natuurlijk nog veel meer in de salon zoals nagels, wimpers, pedicuren en wenkbrauwen.


In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn paardje Bounty die ik al 3 jaar heb.


Natuurlijk hoop ik jullie te mogen verwelkomen in mijn gezellige salon in Obbicht.


Veel liefs,

Lotte

Fleur

Stagiaire  op woensdag & vrijdag

Hoi allemaal! Mijn naam is Fleur en ik loop stage bij Lot’s of Beauty. Afgelopen schooljaar ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste en ben nu bezig met pedicure. In de salon voer ik de volgende behandelingen uit: pedicure, henna brows, lashlift, gezichtsbehandeling en soms ook nagels. Ik hoop dit jaar juni mijn diploma te behalen en wil dan verder studeren tot docent binnen ons vak.


Veel liefs,

Fleur


Stagiaire vanaf september 2021 tot juni 2022